Det første besøket

Behandling hos tannlegekontor

Som ny pasient hos oss i Sandefjord bruker vi det første besøket til å få en best mulig oversikt over din tannhelse. Vi setter av god tid til grundig undersøkelse, og tar i denne sammenheng de nødvendige røntgenbildene. Om nødvendig tas også digitale foto og evt. avtrykk av tenner for å kunne lage gipsmodeller av ditt tannsett, noe som benyttes i mer omfattende behandlingsplanlegging.

På bakgrunn av dine behov og ønsker lager vi en behandlingsplan og du får et skriftlig kostnadsoverslag over anbefalt behandling. Under dette første besøket utføres som regel tannrens og polering. Er det behov for videre behandling avtaler vi ny time for dette.

Hva kan du forvente som ny pasient hos oss?

  • Grundig undersøkelse: Som en pasient hos oss, tar vi oss god tid til å utføre en grundig undersøkelse av din tannhelse. Våre erfarne tannleger vil nøye vurdere tilstanden til tennene og tannkjøttet, identifisere eventuelle potensielle utfordringer og få en helhetlig forståelse av dine individuelle behov. Dette danner grunnlaget for en skreddersydd tilnærming til din tannhelse, der vi tar hensyn til både funksjonelle og estetiske aspekter.
  • Behandlingsplan: Basert på resultatene fra den grundige undersøkelsen, utarbeider vi en omfattende behandlingsplan. Denne planen er spesifikt tilpasset dine behov og ønsker, og den gir deg en klar oversikt over trinnene som skal tas for å oppnå og opprettholde optimal tannhelse. Vi legger vekt på å involvere deg i beslutningsprosessen, slik at du føler deg trygg og informert om hver fase av behandlingen.
  • Tannrens og polering: Ditt første tannlegebesøk er en viktig start på din tannhelse-reise hos oss. Som en del av velkomstprosessen utfører vi vanligvis en grundig tannrens og polering. Dette ikke bare gir deg en frisk start, men det gir oss også muligheten til å fjerne plakk og tannstein, redusere risikoen for tannkjøttsykdommer og etterlate tennene dine glatte og rene.

Bilde av tann, hva kan man forvente som ny pasient hos oss

Tilbake til Forsiden Tilbake til Aktuelt
Footer

Din ledende tannlege: «Vi bryr oss litt mer».
Dronningens gate 12, 3211 Sandefjord. Tlf.: +47 334 66 133.
PERSONVERN // © 2024 : Tannklinikken Marisol & Kaldheim AS