Lenge siden sist?

Resepsjonen hos tannlegekontoret vårt

Rutinesjekken utgjør en hjørnestein for å sikre at din tannhelse er optimal og vedlikeholdt av tannleger. Vårt engasjerte team av erfarne tannleger og tannpleiere i Sandefjord står vi klare til å utføre en omfattende og grundig gjennomgang av din tannhelse under denne viktige prosessen.

Ved din rutinesjekk vil våre dedikerte tannleger nøye inspisere tennene dine, søke etter eventuelle tegn på karies, tannstein og andre potensielle utfordringer. Denne undersøkelsen gir oss innsikt i din tannhelse og gir grunnlaget for en skreddersydd tilnærming.

Samtidig vil fokus rettes mot tilstanden til tannkjøttet ditt, hvor vi nøye vurderer for eventuelle tegn på gingivitt eller andre tannkjøttsykdommer. For å sikre en helhetlig og presis vurdering, kan vi også utføre røntgenundersøkelser. Dette gir oss en detaljert visning av tennene og kjeven, og hjelper oss med å avdekke eventuelle skjulte problemer som kan påvirke din tannhelse.

Under rutinesjekken vil din tannlege utføre en grundig tannrens for å effektivt fjerne plakk og tannstein. Denne viktige prosedyren ikke bare bidrar til å forebygge tannkjøttsykdommer, men sikrer også vedvarende frisk pust og etterlater tennene dine glatte og rene.

En sentral del av rutinesjekken er også den personlige veiledningen du vil motta fra din tannlege. Dette inkluderer råd om riktig munnhygiene og en diskusjon om andre faktorer som kan påvirke din tannhelse positivt. Vi ønsker å sikre at du forstår hvordan du best kan ta vare på tennene dine hjemme, slik at du oppnår og opprettholder en strålende tannhelse.

Vi er dedikert til å gi omsorg av høyeste kvalitet og støtte deg på veien til en livslang god tannhelse. For å bestille time, ring oss på telefonnummer: 33 46 22 45, eller gjør det online via vår hjemmeside. Vi ser frem til å ta vare på smilet ditt og sikre at din tannhelse forblir i toppform! Ikke utsett din tannhelse – ta det første skrittet mot en sunn og strålende smil. Kontakt våre tannleger i Sandefjord for å planlegge din neste rutinesjekk.

En tann med tannbørste

Tilbake til Forsiden Tilbake til Aktuelt
Footer

Din ledende tannlege: «Vi bryr oss litt mer».
Dronningens gate 12, 3211 Sandefjord. Tlf.: +47 334 66 133.
PERSONVERN // © 2024 : Tannklinikken Marisol & Kaldheim AS