Pasienten i sentrum – Velkommen til oss i Sandefjord

Venterommet hos tannklinikken i Sandefjord

I våre toppmoderne lokaler midt i Sandefjord sentrum representerer Tannklinikken Marisol & Kaldheim et sted hvor pasienten alltid er i sentrum av vår oppmerksomhet.

Vi forstår at et tannlegebesøk kan være en utfordring for noen, enten det er på grunn av angst eller vegring. Pasienter med tannlegeskrekk eller vegring for tannlegebesøket tas vare på med stor forsiktighet. Vår dedikerte tilnærming til pasientomsorg reflekterer seg i våre høyt kvalifiserte tannleger og vårt team, som alle deler en felles forpliktelse til å gi omsorgsfull og skånsom behandling.

Vår tannklinikk i Sandefjord er stolt av å tilby et bredt spekter av tannbehandlinger med en imponerende faglig kompetanse. Fra forebyggende tiltak til avansert tannkirurgi, jobber vi for å sikre at våre pasienter får den beste tannpleien tilgjengelig. Vi tar oss også tid til å skape et nært samarbeid med spesialister, slik at vi kan levere helhetlig omsorg og spesialiserte behandlinger når det er nødvendig.

Vår misjon er ikke bare å levere kvalitetsbehandling, men også å bygge sterke relasjoner med våre pasienter. Vi legger vekt på å skape et åpent og tillitsfullt miljø, hvor du som pasient føler deg komfortabel med å dele dine bekymringer og mål. Hos oss blir du ikke bare sett som en pasient, men som en unik enkeltperson med individuelle behov.

Velkommen til et sted hvor omsorg, kvalitet og pasientens velvære står i sentrum av alt vi gjør. Uansett hva dine tannhelsebehov måtte være, er tannklinikken vår her for å gjøre ditt tannlegebesøk i Sandefjord til en behagelig og positiv opplevelse.

Eksteriør kveldstid

Tilbake til Forsiden Tilbake til Aktuelt
Footer

Din ledende tannlege: «Vi bryr oss litt mer».
Dronningens gate 12, 3211 Sandefjord. Tlf.: +47 334 66 133.
PERSONVERN // © 2024 : Tannklinikken Marisol & Kaldheim AS