Tennisklubb og tannklinikk i smilende samarbeid

Tannleger ved klinikken feirer vår nye samarbeidsavtale med Sandefjord Tennisklubb.

Sandefjord, 6. februar 2024: Sandefjord Tennisklubb (STK) og Tannklinikken Marisol & Kaldheim har inngått en spennende samarbeidsavtale som gir klubbens medlemmer eksklusive rabatter på tannbehandling. Avtalen markerer et felles engasjement for god helse og velvære, både på tennisbanen og i tannlegestolen.

Medlemsfordeler som gir grunn til å smile

• 40% rabatt på 1. gangs undersøkelse for nye pasienter med STK-medlemskap. Dette inkluderer konsultasjon, tannrens og nødvendige røntgenbilder.
• 10% rabatt på all tannbehandling hos tannlege. Gjelder ikke refusjonsberettiget tannbehandling eller tannteknikerkostnader.
• 30% rabatt på tannbleking for å gi medlemmene et ekstra hvitt og glødende smil.

Et samarbeid med fokus på forebygging og velvære

Tannklinikken Marisol & Kaldheim er en moderne tannklinikk i Sandefjord med fokus på forebyggende tannhelse og høy kvalitet på behandling. De tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra tannundersøkelser og tannrens til mer avanserte behandlinger som tannbleking og implantater.

«Vi er glade for å kunne tilby våre medlemmer denne unike avtalen med Tannklinikken Marisol & Kaldheim,» sier Ulf Skogeng, daglig leder i STK. «God tannhelse er viktig for alle, og vi håper at denne rabatten vil motivere våre medlemmer til å ta vare på tennene sine.»

Christian Kaldheim, daglig leder i Tannklinikken Marisol & Kaldheim, er enig: «Vi ser frem til å samarbeide med Sandefjord Tennisklubb og tilby medlemmene våre tjenester til en gunstig pris. Vi tror at god tannhelse og et smil man er tilfreds med kan bidra til økt selvtillit og velvære, både på og utenfor tennisbanen.»

Samarbeid for et sunnere og mer attraktivt Sandefjord

Avtalen mellom STK og Tannklinikken Marisol & Kaldheim er et eksempel på et positivt samarbeid mellom lokale virksomheter i Sandefjord. Samarbeidet er basert på et felles ønske om å bidra til et sunnere og mer attraktivt lokalsamfunn.

«Vi håper at denne avtalen vil inspirere til flere slike samarbeid mellom lokale aktører i Sandefjord,» sier Skogeng. «Sammen kan vi skape et bedre og mer attraktivt lokalsamfunn for alle.»

For mer informasjon om avtalen og rabattordningen, vennligst kontakt Sandefjord Tennisklubb.

Tilbake til Forsiden Tilbake til Aktuelt
Footer

Din ledende tannlege: «Vi bryr oss litt mer».
Dronningens gate 12, 3211 Sandefjord. Tlf.: +47 334 66 133.
PERSONVERN // © 2024 : Tannklinikken Marisol & Kaldheim AS