Spesialister

Tannlegen Christian Kaldheim

Å ta vare på din tannhelse er en investering i din livskvalitet, og på vår tannklinikk i Sandefjord er vi her for å gjøre denne reisen så komfortabel og effektiv som mulig. Vår dedikasjon til skreddersydd tannhelse gjenspeiles i enhver aspekt av vår praksis, fra det øyeblikket du trer inn gjennom døren.

Som ny pasient hos oss, tar vi det første besøket som en mulighet til å skape en detaljert forståelse av din tannhelse. Vi setter av god tid til en grundig undersøkelse, inkludert nødvendige røntgenbilder, digitale fotografier og avtrykk av tennene dine.

Frisk start for din tannhelse

Under det første besøket i Sandefjord utfører vi vanligvis en grundig tannrens og polering for å gi deg en frisk og strålende start på din tannhelsereise. Vi er forpliktet til å gi deg en grundig oversikt over din tannhelse og identifisere eventuelle områder som krever spesiell oppmerksomhet.

Skreddersydd behandlingsplan og kostnadsoverslag

På bakgrunn av dine behov og ønsker utarbeider vi en behandlingsplan som er skreddersydd for å adressere dine spesifikke tannhelsemål. Vi presenterer deg også med et kostnadsoverslag over anbefalt behandling, slik at du kan føle deg trygg på veien mot en forbedret tannhelse.

Vi legger vekt på å opprettholde åpen kommunikasjon, og våre erfarne tannleger står klare til å svare på eventuelle spørsmål og adressere bekymringer du måtte ha. Vi er her for å støtte deg gjennom hele prosessen, fra det første besøket til siste oppfølging.

En partner for din tannhelse

Vi er stolte av å levere omfattende tannbehandling med enestående faglig kompetanse. Vårt dedikerte team i Sandefjord opprettholder et nært samarbeid med spesialister for å sikre deg den best mulige tannbehandlingen.

Når du velger Tannklinikken Marisol & Kaldheim, velger du ikke bare en tannklinikk, men et partnerskap. Vi er dedikert til å gi deg omsorg, kunnskap og støtte gjennom hele din tannhelsereise. Ta det første skrittet mot en strålende og sunn tannhelse ved å kontakte oss for ditt første besøk. Vi ser frem til å være din pålitelige partner for en livslang tannhelse.

Bilde av tann med tannlegeutstyr. Et illustrasjonsbilde for tannhelse.

Tilbake til Forsiden Tilbake til Aktuelt
Footer

Din ledende tannlege: «Vi bryr oss litt mer».
Dronningens gate 12, 3211 Sandefjord. Tlf.: +47 334 66 133.
PERSONVERN // © 2024 : Tannklinikken Marisol & Kaldheim AS