Om oss

Banner for Tannklinikken Marisol og Kaldheim

Din ledende tannlege i Sandefjord

Tannklinikken Marisol & Kaldheim, beliggende sentralt i Sandefjord, er en tannklinikk som ble etablert gjennom sammenslåingen av to anerkjente tannlegekontorer – Kongensgate Tannklinikk og Tannklinikken Marisol – i 2018. Klinikken er utstyrt med moderne fasiliteter og består av et samkjørt team bestående av fire erfarne tannleger, to dyktige tannpleiere og seks dedikerte tannhelsesekretærer.

Med seks velutstyrte behandlingsrom tilbyr vårt tannlegekontor et omfattende spekter av tannlegetjenester, inkludert tannkirurgi, behandling av tannkjøttsykdommer, røntgenundersøkelser, tannbleking, akutthjelp og spesialisert behandling for de som opplever tannlegeskrekk. På Tannklinikken Marisol & Kaldheim samarbeider det tverrfaglige teamet nært for å sikre omfattende omsorg med fokus på individuelle behov. Vi setter pasientens velvære i sentrum.

Vårt team ved Tannklinikken Marisol & Kaldheim er dedikert til å opprettholde høyeste standarder innen tannhelse. Vi legger vekt på kontinuerlig faglig utvikling, og våre tannleger og tannpleiere deltar jevnlig på kurs og seminarer for å holde seg oppdatert på de nyeste behandlingsmetodene og teknologiene. Dette gjør at vi kan tilby våre pasienter cutting-edge tannpleie av høy kvalitet. Vi forstår at hver pasient er unik, og vi tar oss tid til å lytte og forstå individuelle behov, slik at vi kan skreddersy behandlingsplaner som gir optimale resultater.

På Tannklinikken Marisol & Kaldheim i Sandefjord er vi stolte av å skape et trygt og omsorgsfullt miljø der pasientene kan føle seg komfortable og ivaretatt gjennom hele behandlingsprosessen. Vi leverer tannbehandlinger av alle slag med høy faglig ekspertise, samtidig som vi opprettholder nære samarbeid med spesialister.

Alle ansatte
velkommen til vår tannklinikk
Christopher Robin Arenz Hughes
Tannlege MNTF
Image is not available
Nicolay
Nilssen
Tannlege MNTF
Tannlege Marisol
Marisol Usero Hesthammer
Tannlege MNTF
Tannlege Christian Kaldheim
Christian
Kaldheim
Tannlege MNTF
Image is not available
Minna
Vale Sæter
Tannpleier NTPF
Image is not available
Kristi Marie Hilde
Tannpleier NTPF
Image is not available
Hilde Hildrum Andersen
Klinikkleder
Image is not available
Cecilie Nystuen Lie
Tannhelsesekretær
Image is not available
Linda Aashildrød Iversen
Tannhelsesekretær
Image is not available
Siri Emilie
Hoff
Tannhelsesekretær
Image is not available
Anne-Kristin Stentun
Tannhelsesekretær
Footer

Din ledende tannlege: «Vi bryr oss litt mer».
Dronningens gate 12, 3211 Sandefjord. Tlf.: +47 334 66 133.
PERSONVERN // © 2024 : Tannklinikken Marisol & Kaldheim AS