Akutthjelp

Pasient med tannpleieren Kristi Marie Hilde

Våre tannleger strekker seg langt for å tilby nødvendig akutthjelp

I situasjoner der rask assistanse er avgjørende, er Tannklinikken Marisol & Kaldheim her for å sikre at du får den nødvendige akutthjelpen umiddelbart. Vår forpliktelse til pasientenes velvære gjenspeiles i våre tiltak for å imøtekomme akutte tannhelsebehov.

Dersom du kontakter klinikken i løpet av ordinær åpningstid, vil vårt tannlege-team sørge for at du mottar assistanse så raskt som mulig. Selv utenfor våre vanlige åpningstider strekker vi oss langt for å gi lindrende behandling så snart som mulig. Vi forstår at tannhelseproblemer kan oppstå uten varsel, og vår beredskap til å håndtere akutte situasjoner gir deg trygghet og omsorg når du trenger det mest.

Ved situasjoner der akutt hjelp ikke kan tilbys hos vår tannklinikk, har vi et samarbeid med den offentlige tannhelsetjenesten i Vestfold. Farmand Tannklinikk i Tønsberg er stedet hvor tannlegevakten opererer i helger og høytider, fra kl. 15-17. Dette samarbeidet sikrer at uansett når behovet oppstår, har du tilgang til profesjonell hjelp fra tannlege.

Vi erkjenner at tannhelseproblemer ikke alltid følger en forutsigbar plan, og derfor gjør vi alt vi kan for å være tilgjengelige når du trenger oss mest. Vår tannklinikk er her for å gi deg trygghet og omsorg i øyeblikkene du opplever tannhelseutfordringer. Vi legger vekt på en helhetlig tilnærming for å sikre at du ikke bare mottar nødvendig behandling, men også forståelse og støtte gjennom hele prosessen.

For øyeblikkelig assistanse, kontakt Tannklinikken Marisol & Kaldheim på telefon: +47 33 46 61 33. Ved akutthjelp utenfor våre åpningstider, ta kontakt med Tannlegevakta i Tønsberg på telefon: +47 33 69 74 74.

Akutthjelp hos tannlege

Tilbake til Forsiden Tilbake til Tjenester
Footer

Din ledende tannlege: «Vi bryr oss litt mer».
Dronningens gate 12, 3211 Sandefjord. Tlf.: +47 334 66 133.
PERSONVERN // © 2024 : Tannklinikken Marisol & Kaldheim AS