Bedøvelse

Tannbehandling hos klinikken

Vår tilnærming til bedøvelse er bygget på omsorg, forståelse og skånsomhet. Vår klinikk forplikter seg til å gi våre pasienter en smertefri og behagelig tannbehandling. For oss er det en prioritet å skape et miljø der du føler deg ivaretatt, trygg og komfortabel gjennom hele behandlingsprosessen.

Mange av våre pasienter deler bekymringen for smerte. Hos oss ønsker vi å endre oppfatningen av tannbehandling ved å tilby skånsomme og effektive bedøvelsesmetoder. En spesiell utfordring for noen er «sprøyteskrekk,» og vi tar denne bekymringen på alvor. Vår dedikasjon til å overvinne slike hindringer gjenspeiles i vårt engasjement for å tilby smertefri behandling.

Smertefri bedøvelse

En av våre vellykkede metoder for smertelindring er bruken av overflatebedøvelse. Dette er en bedøvelsesgele som nøye og presist påføres det lokale området der bedøvelsen skal settes. Denne skånsomme tilnærmingen gir oss muligheten til å oppnå en tilnærmet smertefri bedøvelse, og det er spesielt nyttig for de som har sensitivitet rundt selve injeksjonsstedet.

Individuell tilnærming

Vi anerkjenner at hver pasient er unik, og derfor tilpasser vi vår tilnærming til dine spesifikke behov og bekymringer. Vi har erfarne tannleger som er dedikert til å skape en trygg atmosfære, og vi tar oss tid til å diskutere og forklare prosessene for å sikre at du føler deg komfortabel og informert gjennom hele tannbehandlingen.

SE OGSÅ: Hva kan du forvente som ny pasient hos oss?

Vi er forpliktet til å gjøre ditt besøk hos Tannklinikken Marisol & Kaldheim til en positiv, behagelig og smertefri opplevelse. Ved å bruke avanserte metoder som overflatebedøvelse og ved å tilpasse vår tilnærming til dine behov, sikrer vi at du forlater vår tannlege med et smil og en positiv opplevelse. Velkommen til et sted hvor omsorg og komfort går hånd i hånd med ekspertise.

Pasient med tannpleieren Kristi Marie Hilde

Tilbake til Forsiden Tilbake til Tjenester
Footer

Din ledende tannlege: «Vi bryr oss litt mer».
Dronningens gate 12, 3211 Sandefjord. Tlf.: +47 334 66 133.
PERSONVERN // © 2024 : Tannklinikken Marisol & Kaldheim AS