CAD-CAM teknologi

Vår nye tannpleier Minna Vale Sæter

Vår tannklinikk i Sandefjord omfavner det nyeste innen tannbehandlingsinnovasjon ved å benytte CAD-CAM-teknologi, spesifikt gjennom den anerkjente metoden CEREC. Siden 1987 har CEREC vært en pålitelig metode som tusener av tannleger over hele verden stoler på. Dette avanserte systemet revolusjonerer måten vi utfører tannbehandlinger på, og det gir våre pasienter enestående fordeler når det gjelder presisjon, hastighet og komfort.

Hvordan fungerer CEREC?

CEREC, som står for Chairside Economical Restoration of Esthetic Ceramics (keramisk rekonstruksjon), gir oss muligheten til å utføre restaureringer på en og samme dag. Med CAD-CAM-teknologien tar vi nøyaktige avtrykk av tennene dine digitalt og skaper deretter skreddersydde restaureringer uten behov for tradisjonelle avtrykk og midlertidige løsninger.

Les mer: Behandlingsalternativer

Enestående presisjon og holdbarhet

Ved å bruke CAD-CAM-teknologi sikrer vi enestående presisjon i designet av tannrestaureringene. Dette betyr at pasientene våre kan nyte en tilpasset og perfekt tilpasset løsning for deres unike tannbehov. CEREC-materialene er også kjent for sin holdbarhet og estetiske appell, og de gir en pålitelig langtidsløsning for tannrestaureringer.

Raskere resultater

Den mest betydningsfulle fordelen med CEREC er den raske behandlingstiden. Vi kan fullføre restaureringer på én enkelt konsultasjon i Sandefjord, og dermed eliminere behovet for flere besøk. Dette gir våre pasienter et mer effektivt og praktisk alternativ, samtidig som det reduserer eventuelle ubehag knyttet til langvarige tannbehandlinger.

Utforsk mulighetene med CAD-CAM-teknologi

Vi inviterer deg til å oppleve fordelene med CAD-CAM-teknologi hos oss. Vårt erfarne team av tannleger bruker CEREC for å levere presise og skreddersydde tannrestaureringer som garanterer holdbarhet og estetisk appell. Kontakt oss for å planlegge en konsultasjon og oppdag hvordan CAD-CAM-teknologien kan transformere din tannhelseopplevelse.

Dentply Sirona Cerec

Tilbake til Forsiden Tilbake til Tjenester
Footer

Din ledende tannlege: «Vi bryr oss litt mer».
Dronningens gate 12, 3211 Sandefjord. Tlf.: +47 334 66 133.
PERSONVERN // © 2024 : Tannklinikken Marisol & Kaldheim AS