Tannbleking

Profesjonell tannbleking

Tannbleking er en effektiv og populær estetisk prosedyre designet for å forbedre fargen på tennene og gi et lysere smil. Misfarging kan oppstå som følge av ulike faktorer, inkludert aldring, inntak av koffein, tobakksbruk og visse matvarer. Gjennom skånsom bruk av blekemidler kan tannbleking bidra til å redusere eller eliminere disse misfargingsfaktorene, og dermed gjenopprette tennenes naturlige hvithet. Det er viktig å følge anbefalte retningslinjer og ta hensyn til individuelle behov for å sikre en trygg og effektiv tannbleking.

Hjemmebleking med skreddersydde skinner og klinikkbleking med profesjonelle behandlinger er begge tilgjengelige alternativer. Vår klinikk tilbyr skreddersydde løsninger som tar hensyn til pasientens preferanser og behov, og vårt erfarne team veileder deg gjennom hele prosessen for å sikre trygghet og optimale resultater. Med fokus på pasientens velvære og tannhelsen som prioritet, gir tannbleking en enkel måte å gjenopprette et strålende smil på og øke selvtilliten.

Klinikkbleking kan benyttes dersom man har behov for en rask effekt og ikke ønsker bruke konvensjonelle blekeskinner. White Smile er lysaktivert klinikkbleking. Blekemetoden er gjort allment kjent gjennom media, benyttet i programmer som Homsepatruljen, Extreme Makeover, osv. Studier viser at det mest holdbare blekeresultatet oppnås med hjemmebleking. Denne blekemetoden er også den mest skånsomme for tenner og slimhinner. Sammen vil vi finne frem til en metode for tannbleking som passer deg best.

Tannlegens råd

Ved gjennomføring av tannbleking er det viktig å følge nøye med på visse retningslinjer for å sikre optimal effekt og bevare tannhelsen. Her er noen nyttige tips under tannblekingsprosessen:

  • Reduser eller unngå fargerike drikker: Slike drikker som kaffe, te og rødvin kan potensielt påvirke resultatene av tannblekingen. Det anbefales å begrense inntaket av disse under behandlingen.
  • Unngå røyking: Røyking kan ikke bare påvirke tannhelsen negativt, men det kan også redusere effekten av tannbleking. Det anbefales derfor å avstå fra røyking under behandlingen.
  • Bruk fluorholdig munnskyll ved ising: Hvis du opplever ising i tennene under tannbleking, kan bruk av gjennomsiktig munnskyll med fluor bidra til å redusere sensitiviteten.
  • Unngå matinntak mens skinnene er på: For å sikre at tannblekingsmiddelet har tilstrekkelig tid til å virke, unngå å spise eller drikke mens du har blekeskinnene i munnen.
  • Unngå å deformere blekningsskinnene: Utsett ikke blekningsskinnene for varmt vann, da dette kan føre til deformering. Rengjør skinnene daglig med kaldt vann for å opprettholde deres form og funksjonalitet.
  • Oppbevar blekningsmidlet i kjøleskapet: Hold gelésprøytene med blekningsmidlet utilgjengelige for barn ved å oppbevare dem sikkert i kjøleskapet.

Disse retningslinjene er utformet for å sikre en trygg og effektiv tannblekingsopplevelse.

Se flere av våre tjenester

Tannbleking fra Opalescence

Tilbake til Forsiden Tilbake til Tjenester
Footer

Din ledende tannlege: «Vi bryr oss litt mer».
Dronningens gate 12, 3211 Sandefjord. Tlf.: +47 334 66 133.
PERSONVERN // © 2024 : Tannklinikken Marisol & Kaldheim AS