Tannkjøttsykdommer

Velkomstbilde til vår klinikk

Vår tannklinikk i Sandefjord er stolte av å være ditt førstevalg for behandling av tannkjøttsykdommer. Våre tannleger er dedikert til å sikre at ditt tannkjøtt forblir sterkt og friskt gjennom våre behandlinger.

Hva vi tilbyr

  • Forebyggende behandling: Vi starter med forebygging, der din tannlege utfører grundige undersøkelser og profesjonell tannrens for å fjerne plakk og tannstein – de viktigste faktorene for tannkjøttsykdom.
  • Tannkjøttundersøkelser: Våre erfarne tannleger utfører detaljerte tannkjøttundersøkelser for å vurdere tannkjøttets tilstand. Med din tannlege i spissen utarbeider vi individuelle behandlingsplaner basert på grundige evalueringer.
  • Skånsomme behandlinger: Ved påvisning av tannkjøttsykdommer tilbyr din tannlege eller tannpleier skånsomme og effektive behandlinger for å gjenopprette tannkjøttets helse. Dette kan inkludere rens av tannkjøtt, tannkjøttkirurgi og andre prosedyrer.
  • Tannlege-veiledning for pasientopplæring: Vi tror på viktigheten av pasientopplæring. Din tannlege gir deg detaljert informasjon om riktig tannhelsepraksis hjemme og veileder deg om hvordan du kan opprettholde sunne tannkjøttvaner.

Vår tilnærming

  1. Helhetlig tannhelseomsorg: Vi ser på tannhelsen som en helhet, og med din tannlege og tannpleier i førersetet fokuserer vi på å opprettholde sunne tannkjøttforhold som støtter dine tenner.
  2. Aktiv deltakelse: Vi oppfordrer aktiv deltakelse fra din side. Din tannlege tar seg tid til å lytte til dine bekymringer og gir deg verktøyene og kunnskapen du trenger for å ta vare på tannkjøttet ditt hjemme.
  3. Avansert diagnostikk med din tannlege: Vi bruker avansert diagnostisk utstyr for å nøye vurdere tannkjøttets tilstand. Tannlegen leder denne prosessen for å oppdage tidlige tegn på tannkjøttsykdommer og iverksette tiltak før de utvikler seg ytterligere.

Hvorfor velge vår tannklinikk?

  • Erfarne tannleger: Vi er dedikerte til å levere omsorgsfull og skreddersydd behandling for tannkjøttsykdommer.
  • Moderne klinikk og utstyr: Vi investerer i moderne verktøy og behandlingsmetoder for å sikre presisjon og effektivitet i tannhelseomsorgen.
  • Pasientfokusert omsorg: Din komfort og velvære er vår prioritet. Vi jobber hardt for å gjøre ethvert besøk til en positiv opplevelse.

Hos Tannklinikken Marisol & Kaldheim går vi lenger enn bare å behandle tannkjøttsykdommer; vi gir deg de nødvendige verktøyene for å opprettholde en varig god tannhelse. Kontakt en tannlege hos oss i dag for en grundig tannkjøttvurdering og skreddersydd behandling for tannkjøttsykdommer.

Tilbake til Forsiden Tilbake til Tjenester
Footer

Din ledende tannlege: «Vi bryr oss litt mer».
Dronningens gate 12, 3211 Sandefjord. Tlf.: +47 334 66 133.
PERSONVERN // © 2024 : Tannklinikken Marisol & Kaldheim AS